TUMBLR

La vist ikke ut bilder her pga weheartit like vel jeg gitt! Begynte med tumblr istede, så følg meg gjerne på www.bentegrenth.tumblr.com. Syns det er bedre og lettere å få ut bilder. Foretrekker bilder ovenfor tekst, så why not. Legger ut ting selv, inspobilder og reblogger bilder. Flere av bildene mine er lastet opp fra instagram @bgrenth.

follow me on instagram @bgrenth
follow me on instagram @bgrenth
follow me on instagram @bgrenth
Tate Langdon (Taken with Instagram)
me @bgrenth on instagram

 

 

bentegrenth

  • Dato:19.09.2012
  • Klokken:00:59
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 3

3 kommentarer

Veronika Roth

Dato: 15.10.2012 Klokken: 18:24

Hei, hei.

Jeg beklager at jeg ikke har svart tidligere, men jeg har ikke vært innom bloggen på en stund..

Jeg går sisteåret på Bjerke VGS nå, og er elevrådsleder i år. Jeg var ikke leder, eller styremedlem, i elevrådet da sist hyttetur ble arrangert, så jeg vet ikke så mye om organiseringen av turen og kostnadene. Men jeg vet at det var et kjempebra tiltak! Vi leide Nordmarkskappellet, som er gratis for slike anledninger, og hadde foredrag og komitévirksomhet på dagen, og sosialt samhold/fest(haha) på kvelden. Det var kjempebra både arbeidsmessig og også sosialt. En kjempebra "bli-kjent-tur" for hele elevrådet (både tillitsvalgt og vara). Det er viktig at dere har noe skole-/elevrådsrelatert stoff, som dere får ned i et referat, slik at skoleledelsen ser at dere faktisk har gjort noe nyttig også. Dere må også lage et matbudsjett som dere blir enige med rektor/elevrådskontakt/økonomiansvarlig, slik at det ikke blir noe tull der. Eller evt. få alle til å ta med egen mat (men det kan bli litt kronglete, og gjøre turen mindre fristene.. Brødvarer og pålegg til frokost, og grillmat og marsmallows ti kvelds:) )

Håper dere får til en slik tur, det er virkelig kjempebra!

Ta gjerne kontakt med meg hvis det er mer du lurer på ang. elevrådsarbeid! Jeg samarbeider gjerne:)

Veronika Roth

Dato: 15.10.2012 Klokken: 18:26

Hei, hei.

Jeg beklager at jeg ikke har svart tidligere, men jeg har ikke vært innom bloggen på en stund..

Jeg går sisteåret på Bjerke VGS nå, og er elevrådsleder i år. Jeg var ikke leder, eller styremedlem, i elevrådet da sist hyttetur ble arrangert, så jeg vet ikke så mye om organiseringen av turen og kostnadene. Men jeg vet at det var et kjempebra tiltak! Vi leide Nordmarkskappellet, som er gratis for slike anledninger, og hadde foredrag og komitévirksomhet på dagen, og sosialt samhold/fest(haha) på kvelden. Det var kjempebra både arbeidsmessig og også sosialt. En kjempebra "bli-kjent-tur" for hele elevrådet (både tillitsvalgt og vara). Det er viktig at dere har noe skole-/elevrådsrelatert stoff, som dere får ned i et referat, slik at skoleledelsen ser at dere faktisk har gjort noe nyttig også. Dere må også lage et matbudsjett som dere blir enige med rektor/elevrådskontakt/økonomiansvarlig, slik at det ikke blir noe tull der. Eller evt. få alle til å ta med egen mat (men det kan bli litt kronglete, og gjøre turen mindre fristene.. Brødvarer og pålegg til frokost, og grillmat og marsmallows ti kvelds funker alltid!:) )

Håper dere får til en slik tur, det er virkelig kjempebra!

Ta gjerne kontakt med meg hvis det er mer du lurer på ang. elevrådsarbeid! Jeg samarbeider gjerne:)

bentegrenth

Dato: 24.03.2013 Klokken: 14:01

Veronika Roth: Hei! Tusen takk for svar kjempe bra svar. Skal prøve å få til dette til nesteår :)

Skriv en ny kommentar

bentegrenth

18, Oslo

Heter Bente, og er 18 år gammel. Går på Hellerud vgs, 2. klasse studie. På fritiden min er jeg da med vennene mine, familie og besøker lillebroren min.

KATEGORIER

ARKIV


hits